Diensten

12800151_1049250741814230_5116843593987711400_nComputerRent is een onafhankelijke dienstverlener op het gebied van het verhuren van computerconfiguraties in alle sectoren van het bedrijfsleven, overheid en non-profit organisaties. Computer huren is slim: altijd de laatste techniek, flexibiliteit, direct vervanging bij storing, geen omkijken naar onderhoud en bovendien voorspelbare kosten. Hoe complex uw ICT-behoefte ook is. Wij leveren maatwerk op locatie. door heel Nederland ! (dependance in de Randstad)

Evenementen

Trainingen, seminars, beurzen, roadshows, persruimten. Een evenement is vaak 
een kort maar waardevol moment waarop u kunt communiceren met uw relaties. Dit zijn de dagen dat er niets mis mag gaan! Computer- en presentatietechnologie zijn niet meer weg te denken bij een evenement. Naast de computersystemen en laptops zijn wij ook in staat om uw internet- of uw bedrijfspresentatie met een beamer en/of plasmascherm te verfraaien. 

ComputerRent kan u van dienst zijn met een breed scala aan ICT-apparatuur: van Netwerkservers tot Werkstations met de door u gewenste systeemprogrammatuur, eventueel met complete ondersteuning.