Videowall huren

Wilt u graag videobeelden in Full HD op een zeer groot oppervlak weergeven, dan is het handig om hiervoor een videowall te huren. Een videowall maakt het mogelijk om presentaties in geweldige kwaliteit en grootte weer te geven, zeer handig voor groot publiek. Een videowall is mogelijk als één groot scherm of opgebouwd als meerdere schermen met zeer dunne rand.

Wij leveren videowalls in alle soorten en maten door heel Nederland, met statief of aan de muur bevestigd. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Een videowall huren doe je bij Computerrent

Videowall huren? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Waarom een videowall huren?

Soms is een klein beeldscherm genoeg om uw publiek te bereiken, maar soms ook niet. Door een videowall te huren beschikt u direct over een echte ‘eye-catcher’. Uw boodschap valt hierdoor niet alleen beter op, maar houdt de aandacht ook langer vast. Bovendien is het huren van een videowall in sommige gevallen handiger dan het gebruiken van andere oplossingen. Projectoren en beamers hebben bij fel omgevingslicht immers meer moeite om een helder beeld weer te geven, terwijl videowalls vaak zelfs bij vol daglicht goed zichtbaar blijven.

Prijzen op aanvraag