Netwerk

Netwerken huren? Wij verhuren voor tijdelijk gebruik verschillende soorten netwerkinstallaties, zowel bedraad als draadloos. Met of zonder ondersteuning te huren, werkend opgeleverd of zelf te installeren. Wij werken alleen met A-merken hardware en technologieën.
Netwerken huren voor 1 dag of voor meerdere maanden? Het is allemaal mogelijk bij Computerrent. Vraag compleet vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Het leveren van Netwerken is maatwerk, daarom benoemen we hier niet alle mogelijkheden maar laten we het over aan uw wensen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en prijsstelling.

HP ProCurve V1910

De HP ProCurve Switch die u bij Computerrent huurt is een plug-en-play unmanaged Gigabit Layer 2 switch met vaste configuratie, speciaal voor kleine en middelgrote bedrijven.

Netwerksnelheid:

  • 10 Mbit
  • 100 Mbit
  • 1000 Mbit
Prijzen op aanvraag

Wireless Accesspoint

Nu routers standaard over een draadloze aansluiting beschikken, lijken aparte access points niet meer van deze tijd. Toch zijn er nog wel situaties te bedenken waarin zo’n apparaat nog altijd een goed idee is; voor uitbreiding van uw bestaande draadloze netwerk (zonder de snelheidsverlaging die een repeater veroorzaakt) of voor een betere dekking van uw bestaande netwerk. Maar ook voor het creeëren van een draadloos netwerk op een beurs- of evenementlocatie waar u vaak alleen een bekabelde internetaansluiting voorhanden heeft.

Prijzen op aanvraag